Προσοχή!!!

Σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του Μηχανογραφικού Κέντρου του ΟΑΕΔ ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές στις παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς τους συναλλασσόμενους με τον Οργανισμό από την Παρασκευή 19-10-2018 και ώρα 16:00 μέχρι το Σάββατο 20-10-2018 και ώρα 20:00
  2. Επίσης λόγω προγραμματισμένης συντήρησης της Πληροφοριακής Υποδομής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων από  το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 8:00 έως και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 24:00, ενδέχεται να υπάρξει αδυναμία σύνδεσης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ μέσω κωδικών της ΑΑΔΕ.

 

e-Υπηρεσίες

Ο Ο.Α.Ε.Δ. προσφέρει μία πληθώρα υπηρεσιών προς όλο το εργατικό δυναμικό, είτε αυτό είναι άνεργο και αναζητά εργασία, είτε είναι κάποιος συνεργαζόμενος φορέας με τον Οργανισμό. Επιλέγοντας κάποιος την αντίστοιχη κατηγορία, μπορεί να πλοηγηθεί στις υπηρεσίες που του παρέχονται αντιστοίχως.

Για την είσοδό σας στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. πατήστε εδώ.

Η πρόσβαση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. απαιτεί σύγχρονα προγράμματα πλοήγησης (browsers) για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριακών συστημάτων.
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ., θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση ενός από τους δωρεάν περιηγητές Google Chrome ή Mozilla Firefox. Για τον σκοπό αυτό επισκεφθείτε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες και ακολουθείστε τις οδηγίες που σας παρέχουν.
Για τον Google Chrome: https://www.google.com/chrome/browser/desktop/
Για τον Mozilla Firefox: https://www.mozilla.org/el/firefox/new/

ΟΑΕΔ