Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ, 2.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ»


Για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των επιχειρηματικών σχεδίων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην αρμόδια Υπηρεσία Απασχόλησης του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) που είχαν απευθύνει την αίτησή τους. Συμπληρωματική Αίτηση υποβάλλουν μόνο οι υποψήφιοι ΝΕΕ που έχουν ενημερωθεί εγγράφως από την αρμόδια Υπηρεσία Απασχόλησης του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2).

Ανοιχτός Δημόσιος Μειοδοτικός Διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου της μεταστέγασης του ΚΠΑ2 Έδεσσας, Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Θεσσαλονίκης., Διενέργεια κλήρωσης που αφορά στην ετήσια συντήρηση του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους (πετρελαιομηχανή), Διενέργεια κλήρωσης που αφορά στην ετήσια συντήρηση των δύο (2) UPS της Διοίκησης του ΟΑΕΔ, Δελτίο Τύπου - Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης , Δελτίο Τύπου - Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, Δελτίο Τύπου - Επίσκεψη της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ σε Τρίπολη, Καλαμάτα και Μεσσήνη, Aνακοίνωση Πρόσκληση Περ/κής Δ/νσης Ηπείρου ΟΑΕΔ. , Δελτίο Τύπου για το Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2015, Aνακοίνωση Πρόσκληση Περ/κής Δ/νσης Κρήτης ΟΑΕΔ. ,