Νέα & Ανακοινώσεις

Για παλαιότερες ανακοινώσεις (ως 22-4-2016), επισκεφθείτε τον προηγούμενο ιστότοπο πατώντας εδώ.

Επιστροφή

Επίσκεψη Διοικήτριας στην Φλώρινα

Επίσκεψη στην Φλώρινα πραγματοπoιεί σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ καθ. Μαρία Καραμεσίνη. Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση από κοινού με την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ευτυχία Αχτσιόγλου για την οριστική παραχώρηση Εργατικών Κατοικιών, τις ευνοϊκές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων ή μη οφειλών δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας, οικισμών τέως ΟΕΚ και για την νέα μειωμένη ενιαία τιμή των 304,41 € ανά τ.μ. παραχωρούμενης κατοικίας που εφαρμόζεται πανελλαδικά.

Παράλληλα η Διοικήτρια θα συναντηθεί και θα συζητήσει µε τους εργαζόµενους του Οργανισµού, στο πλαίσιο των άµεσων κι αµφίδροµων επαφών της Διοικήτριας µε τα στελέχη και τους εργαζόµενους του ΟΑΕΔ σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Αναλυτικά το πρόγραµµα της Διοικήτριας είναι το ακόλουθο:

Παρασκευή 23 Ιουνίου

  • 13:30 Επίσκεψη στους χώρους της ΕΠΑΣ Φλώρινας
  • 14:00 Επίσκεψη στο ΚΠΑ2 Φλώρινας και συζήτηση µε τους εργαζόµενους
  • 20:00 Οµιλία στην εκδήλωση “Όλες οι αλλαγές για τις εργατικές κατοικίες µετά την νέα Υπουργική Απόφαση” παρουσία της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Ευτυχίας Αχτσιόγλου, που οργανώνει το εργατικό κέντρο Φλώρινας (αίθουσα εκδηλώσεων εργατικού κέντρου Φλώρινας, Ηπείρου 26).

Πατήστε εδώ για να καταβάσετε το Δελτίο Τύπου.