Πρόγραμμα της Διοικήτριας ΟΑΕΔ στη 82η ΔΕΘ

Mε αφορμή την έναρξη της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) η Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Καθ. Μαρία Καραμεσίνη θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη και εργαζόμενους του ΟΑΕΔ στην Θεσσαλονίκη, ενώ θα παρευρεθεί σε εκδήλωση για την παραχώρηση οκτώ καταστημάτων ιδιοκτησίας του Οργανισμού, στο δήμο Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 14:00, η Διοικήτρια θα παραχωρήσει υπό μορφή χρησιδανείου, για χρονικό διάστημα δέκα ετών, οκτώ καταστήματα του οικισμού εργατικών κατοικιών «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΙΙΙ» ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ (τ.ΟΕΚ), στο Δήμο Παύλου Μελά, για να χρησιμοποιηθούν για κοινωνικούς και πολιτιστικούς σκοπούς όπως η στέγαση του ΚΑΠΗ του Δήμου, για αίθουσες διδασκαλίας και εν γένει για δράσεις προς όφελος των οικιστών και των δημοτών. Η παράδοση­παραλαβή θα γίνει στις Εργατικές Κατοικίες Ν. Ευκαρπίας.

Tην Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, η κα Καραμεσίνη θα μετέχει σε σύσκεψη με τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και τους Προϊσταμένους όλων των ΚΠΑ του ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια στις 14:00 θα μεταβεί στο ΚΠΑ Πύλης Αξιού για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Ο κύκλος επαφών της Διοικήτριας με στελέχη και εργαζόμενους του ΟΑΕΔ έχει στόχο την επικοινωνία με το ανθρώπινο δυναμικό, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του Οργανισμού, με στόχο το μετασχηματισμό του σε μια σύγχρονη κοινωνική υπηρεσία που θα παρέχει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους ανέργους.

Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου